Skärmavbild 2019-05-06 kl. 16.21.51.png
 

Vi är ett modernt företag som arbetar som konsulter och produktutvecklare med kunder inom e-commerce & online. Vi som arbetar här har en bakgrund inom både stora och små företag och vi gillar det som sker tekniskt och designmässigt inom e-commerce & online-världen.  

Vi tror på att låta kunskaper och personligheter komplettera varandra. Tillsammans skapar vi ett dynamiskt företag med en mix av olika människor och kompetenser. Kabang bygger på en rollbaserad grund istället för hierarki.

Vi ser ett stort intresse för vår inriktning och vår kompetens på marknaden och vill nu växa med ytterligare kollegor. Läs mer om några av våra kollegor nedan och vad vi letar efter. Ta chansen att kontakta oss för att få veta mer!

 
IMG_7740.jpg

Frontendutvecklare

Oscar Vigell

 

Oscar är en av våra kollegor som fokuserar på utveckling inom frontend. Han drivs av att få lära sig nya saker och se direkt feedback på det han levererar. Förutom utveckling så har han ett stort intresse och kompetens inom UX och hur man löser grafiska utmaningar på ett modernt lättviktigt sätt. Helger och övrig ledig tid spenderas gärna med fotografering.

Jag tycker det är spännande att vara en del av Kabang då mina kollegor har sådan passion och nyfikenhet. Då blir det roligt!

Vill du bli Oscars kollega och vill jobba med Sveriges mest spännande kunder inom E-commerce & online?

Hos oss så har vi kollegor med olika inriktningar inom frontend. Vi tror att det viktigaste är att man känner sig bekväm i och hanterar syntaxen, att man kan sin Javascript. Att man sedan har arbetat med något av de moderna ramverken tillhör. Men, ramverk kommer och går. Det är såklart något vi förhåller oss till men ej begränsar oss med.

Vill du bli Oscars kollega och vill jobba med Sveriges mest spännande kunder inom E-commerce & online?

Vi tror att;

  • du har jobbat några år med utveckling, inriktning frontend

  • hanterar din javascript och CSS

  • arbetar agilt och testdrivet

Resten lämnar vi öppet för dig att överraska oss med. Det viktiga för oss är att du är nyfiken och att du har ett intresse som höjer sig till domännivå och ställer frågan “vad ska vi skapa och varför?”. Kontakta oss nedan.

 

pete2.jpg

Designer/UX

Pete Skinner

 

Pete fann sitt kall inom design för många år sedan. Med en stark kompetens inom det visuella och skarp fingerkänsla för hur man växer ihop design med moderna UX-principer så har Pete byggt en stark bas. Han har hunnit leverera mängder av uppdrag inom e-commerce & online-världen, både B2C och B2B. Flertalet prisvinnande. När han inte arbetar hittar du honom oftast på fotbollsplanen, med familjen eller producerandes egen musik.

A company founded with smart, prestigeless and respectful colleagues. What’s not to like about that?

Vill du bli Pete`s kollega och vill jobba med Sveriges mest spännande kunder inom E-commerce & online?

UX/Design är ett begrepp som har världen mer frågetecken än utropstecken. Det är ett otroligt stort begrepp som kan plockas ner i många delar med hjälp av bl.a. double diamond och andra visuella kartor. Vi tror att det är enklare att fråga vår kund vad de vill göra. Därefter matchar vi det mot en kollegas passion och kompetens.

Vi tror att;

  • du har jobbat några år med nåt av Service Design/UX/CX/UI/Research/Interaktion/Visuell Design, ja ni hajar. Det är svårseparerat.

  • gillar att utgå ifrån insiktsdrivet perspektiv för att skapa användarcentrerade tjänster och produkter

  • arbetar agilt och testdrivet

Resten lämnar vi öppet för dig att överaska oss med. Det viktiga för oss är att du är nyfiken och att du har ett intresse som höjer sig till domännivå och ställer frågan “vad ska vi skapa och varför?”. Kontakta oss nedan.

 

IMG_7414-2.jpg

Fullstack-utvecklare

Tobias Joneby

 

Tobias är en av de som arbetar med vår produktutveckling. Han har genom åren arbetat över hela teknikstacken. Det sträcker sig mellan att t.ex. bygga appar till att från scratch vara med att sätta upp hela backendstrukturen i en ny distributionsplattform. Han gillar att jobba i drivna team som har bra tempo, definerade men även flexibla mål. Han vet hur man bör landa en drönar till havs och har sprungit en hel del löplopp genom åren.

Att få ett gäng sköna kollegor, i kombination med roliga uppdrag, bra villkor och mycket frihet känns Bingo - eller man kan helt enkelt kalla det Kabang!

Vill du bli Tobias kollega och vill jobba med Sveriges mest spännande kunder inom E-commerce & online?

Begreppet fullstack kan verka förvirrande. För oss betyder det att man har en bred kompetens inom systemutveckling men oftast har tyngdpunkten på ett specifikt ställe. Tillsammans med andra så kan man skapa team som kan och tar ansvar för hela applikationen.

Vi tror att;

  • du har jobbat några år med utveckling gärna med en stark bas i backend.

  • gillar att lösa komplexa integrationer och är intresserad av hur man designar moderna API:er.

  • arbetar agilt och testdrivet

Resten lämnar vi öppet för dig att överaska oss med. Det viktiga för oss är att du är nyfiken och att du har ett intresse som höjer sig till domännivå och ställer frågan “vad ska vi skapa och varför?”. Kontakta oss nedan.

 

Kontakta oss här!

Namn *
Namn